אסאדו עם תפוחי אדמה

40 דק׳ הכנה
  • 6 מנות
  • Type: אסאדו עם תפוחי אדמה
אופן ההכנה

רכיבים:

בערך 1 ק"ג של צלעות בקר או סטייק (בחרו את הנתח המועדף עליכם)
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לפרוסות עבות
1 בצל, פרוס דק
4 שיני שום, קצוצות
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם
1 כפית פפריקה
1 כפית אורגנו מיובש
1/2 כפית כמון
1/2 כפית פתיתי פלפל אדום (להתאים להעדפת התבלינים שלך)
1 לימון, מיץ
פטרוזיליה טרייה, קצוצה (לקישוט)
רוטב צ'ימיצ'ורי (לא חובה, להגשה)
הוראות:

מכינים את המרינדה:

מערבבים בקערה את השום הטחון, שמן הזית, הפפריקה, האורגנו המיובש, הכמון, פתיתי הפלפל האדום ומיץ הלימון. מערבבים היטב ליצירת המרינדה.
להשרות את הבשר:

מניחים את צלעות הבקר או הסטייק בצלחת גדולה ורדודה.
יוצקים את המרינדה על הבשר, מוודאים שהיא מצופה באופן אחיד.
מכסים את הכלי ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות, או באופן אידיאלי למשך הלילה, כדי לאפשר לטעמים להחדיר.
מכינים את הגריל:

חממו מראש את הגריל לחום בינוני-גבוה. אתה יכול גם להשתמש בגריל פחמים לטעם מעושן אותנטי.
גריל את הבשר:

מוציאים את הבשר הכבוש מהמקרר ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מניחים את הבשר על הגריל החם ומבשלים לרמת העשייה הרצויה. עבור מדיום רייר, צלו כ-3-4 דקות לכל צד, תלוי בעובי הבשר ובחום הגריל שלכם.
בזמן הצלייה, מברישים את הבשר בכל המרינדה שנותרה כדי לשמור עליו לח וטעים.
מבשלים את תפוחי האדמה:

בתבנית נפרדת הניתנת לגריל או על פיסת נייר אלומיניום מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה.
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את המחבת או חבילת נייר הכסף על הגריל ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים וקצת פריכים, הופכים מדי פעם. זה אמור לקחת בערך 20-30 דקות.
לְשָׁרֵת:

לאחר שהבשר עשוי לפי טעמכם, הסר אותו מהגריל ונותן לו לנוח מספר דקות לפני שפורסים אותו.
מגישים את צלעות הבקר או הסטייק בגריל לצד תפוחי האדמה הצלויים והבצל הפרוס.
מקשטים בפטרוזיליה טרייה קצוצה.
אתה יכול גם להגיש אותו עם רוטב צ'ימיצ'ורי בצד עבור פרץ טעם נוסף.
תיהנו מאסאדו טעים עם תפוחי אדמה, מנת ברביקיו ארגנטינאית קלאסית!

מוצרים מהמתכון

Array ( )