צלי עם פטריות ( מספר 6 )

2.5 שע' הכנה
  • 6 מנות
  • Type: פילה מדומה מספר 6
אופן ההכנה

מנה מעולה מתאימה לשבתות וחגים

מצרכים:

  • 1-1.2 ק"ג פילה מדומה ( מספר 6 )
  • מלח
  • פלפל
  • פפריקה אדומה
  • שמן

מצרכים לרוטב העגבניות:

  • שמן קנולה
  • 1 בצל גדול
  • 2 סלסלות פטריות
  • 4 יחידות של שקית רוטב צלי

הוראות הכנה:

  1. בקערה יש לשים פפריקה אדומה, מלח ופלפל שחור, ו 4 כפות שמן.
  2. לערבב ולהוסיף את הצלי, לעטוף את הצלי בכל הרוטב.
  3. במחבת רחבה יש לשים 1/3 כוס שמן ולטגן את הבשר 3 דקות מכל צד עד שיסגר
  4. לאחר מכן יש להוסיף חצי כוס מים להוריד את האש ולבש שעתיים עם מכסה סגור
  5. מידיי פעם יש לסובב את הבשר.
  6. לאחר סיום בישול הצלי נכין את הרוטב
  7. בסיר רחב נוסף נטגן בצל ונוסיף פטריות
  8. נוסיף חצי כוס מהנוזלים של הצלי שבושל
  9. נוסיף 3 כוסות מים ו 4 שקיות צלי נערבב ונגיע לרתחיה.
  10. נפרוש את הצלי לפרוסות ונוסיף לסיר לבישול של 20 דק על אש נומכה.
  11. להגיש עם אורז

מוצרים מהמתכון

Array ( )