צלי עם פטריות ( מספר 6 )
2.5 שע' הכנה
- 6 מנות
- Type: פילה מדומה מספר 6
אופן ההכנה
מנה מעולה מתאימה לשבתות וחגים
מצרכים:
- 1-1.2 ק"ג פילה מדומה ( מספר 6 )
- מלח
- פלפל
- פפריקה אדומה
- שמן
מצרכים לרוטב העגבניות:
- שמן קנולה
- 1 בצל גדול
- 2 סלסלות פטריות
- 4 יחידות של שקית רוטב צלי
הוראות הכנה:
- בקערה יש לשים פפריקה אדומה, מלח ופלפל שחור, ו 4 כפות שמן.
- לערבב ולהוסיף את הצלי, לעטוף את הצלי בכל הרוטב.
- במחבת רחבה יש לשים 1/3 כוס שמן ולטגן את הבשר 3 דקות מכל צד עד שיסגר
- לאחר מכן יש להוסיף חצי כוס מים להוריד את האש ולבש שעתיים עם מכסה סגור
- מידיי פעם יש לסובב את הבשר.
- לאחר סיום בישול הצלי נכין את הרוטב
- בסיר רחב נוסף נטגן בצל ונוסיף פטריות
- נוסיף חצי כוס מהנוזלים של הצלי שבושל
- נוסיף 3 כוסות מים ו 4 שקיות צלי נערבב ונגיע לרתחיה.
- נפרוש את הצלי לפרוסות ונוסיף לסיר לבישול של 20 דק על אש נומכה.
- להגיש עם אורז